De training

Infrastructuur en software bouwen op AWS door middel van infrastructure-as-code? Ik kan jouw team trainen!

Herken jij dit?

Een aantal scenario’s waarbinnen mijn training resultaten kan opleveren binnen jouw organisatie.

Gebrek aan infrastructure-as-code capabilities binnen mijn team

Het bouwen van infrastructure-as-code vergt een andere set van kennis waar de gemiddelde ontwikkelaar of beheerder niet over beschikt. Hoe ga je hiermee om en hoe zorg jij ervoor dat jij de capabilities zo snel mogelijk opbouwt?

Mijn team kan wel het een en ander bouwen, maar het gaat niet zo snel

Het bouwen met infrastructure-as-code is al lastig genoeg. Daarnaast gelden er binnen vele organisaties strenge beveiligingsnormen en is er wet- en regelgeving waar jouw infrastructuur aan moet voldoen. Hoe zorg jij ervoor dat dit jouw team niet vertraagd in het opleveren van nieuwe functionaliteit?

Mijn team heeft wat gebouwd, maar is weken bezig het te laten voldoen aan de organisatie-eisen

Bouwen van infrastructuur zonder regelgeving kan heel hard gaan. De valkuil hiervan is dat je achteraf allerlei aanpassingen zal moeten verwerken om alsnog live te mogen gaan. Past dit wel binnen de doelstelling en tijdslijnen die jij hebt gesteld?

Mijn team is al een tijdje bezig met het maken van “bouwblokken”. Wanneer leveren ze iets op?

Dit is een bekend probleem. Als je aan iets nieuws begint, wil je het als team goed doen. Het maken van bouwblokken die opnieuw kunnen worden gebruikt is volstrekt logisch. Hoe kan je dit verkopen aan de business?

Wat zijn de resulaten?

Stel je voor dat jouw team het werk zelfstandig oppakt en weet wat ze te doen staat. Ze lopen niet langer meer rond met vragen over hoe ze hun infrastructuur moeten bouwen en uitrollen.

Met de juiste kennis en processen zijn ze in staat zelf de nieuwe wensen van de business te bewerkstelligen. Dat allemaal met behulp van best practices en het gebruik van de juiste bouwblokken.

Het kan zijn dat er wel iemand binnen jouw team is die de kar trekt, maar die zelf ook met vragen zit. Hoe zorgt hij of zij ervoor dat de rest van het team dezelfde visie deelt en dat deze nieuwe manier van werken goed landt binnen het team?

Met mijn training help ik jouw team het volgende niveau te bereiken op het gebied van infrastructuur automatisering. Los van de theorie, gaat jouw team samen met mij aan de slag om de functionaliteit op te pakken. Ze worden hierin begeleid, waardoor zij niet alleen met theorie worden beladen, maar ook het vertrouwen krijgen dat zij het kunnen.

Wat heeft je team nodig?

Om de transitie naar het zelf doen in de cloud zo soepel mogelijk te laten lopen, heeft jouw team het volgende nodig:

Kennis en kunde omtrent het bouwen van infrastructuur op AWS

Geautomatiseerde controles op de gebouwde infrastructuur omtrent beveiligingsstandaarden

Processen die infrastructuur op een geautomatiseerd uit kunnen rollen

Het kunnen maken en delen van herbruikbare infrastructuur componenten

Hoe gaan we te werk?

Er zijn een aantal stappen die we moeten ondernemen als ik jouw team ga trainen.

Analyse

Waar staat het team op dit moment?

Trainingstraject

Afgestemd op de behoeftes van jouw team.

Praktijkervaring opdoen

Met behulp van mijn expertise (8-5 op locatie)

Wat zijn de voorwaarden?

Na afloop van de training, krijgen de cursisten toegang tot de online community van gelijkgestemden en tot mijn maandelijkse Q&A Webinars.

De investering, is dat jij 1 tot 2 dagen van je team vrijstelt voor een workshop dag en een aanbetaling van 50%. Wanneer je niet tevreden bent met de behaalde resultaten, dan krijg je de volledige aanbetaling terug.

De trajecten worden volledig op maat afgestemd en voorbereid. Dit betekent ook dat ik maximaal maar 1 cursus per maand kan geven.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

© Copyright The Cloud Boss      Algemene voorwaarden      Privacy Policy

Gemaakt door Studio Rocket Power